Odmah dostupna vozila

Iznajmljivanje kombi vozila

SDT Renting najam kombija

Iznajmljivanje-rentiranje-najam teretnih kombija

Iznajmljivanje teretnih i dostavnih kombija - kratkoročni najam

Iznajmljivanje teretnih kombija omogućava firmama privremeno korišćenje specijalizovanih vozila namenjenih za prevoz i dostavu tereta. Renta ili najam kombija pruža fleksibilnost i praktičnost kada vam treba efikasno rešenje za prevoz robe ili opreme bez potrebe za posedovanjem vlastitog teretnog dostavnog kombija. Teretna kombi vozila se mogu iznajmiti na kratkoročnoj ili dugoročnoj osnovi, u zavisnosti od potreba korisnika.


Za potrebe dugoročnog najma imamo veliki izbor vozila različitih proizvođača sa opcionom i namenskom opremom. Možemo da obezbedimo vozila i po specifičnom zahtevu i da postojeća vozila prilagodimo potrebama Vašeg poslovanja. Za dugoročno iznajmljivanje vozila popunite zahtev za ponudu.

KAKO FUNKCIONIŠEMO

Lako do vozila u tri koraka za 24h

icon
01
img

Izaberite vozilo

SDT Renting ima rešenje za svaki transportni zahtev. Osim standardne ponude vozila, u mogućnosti smo da odgovorimo na specifične zahteve. Za više informacija, kontaktirajte nas.

icon
02
img

Potpišite ugovor

Izaberite odgovarajući model najma komercijalnog vozila i vremenski period trajanja najma (kratkoročni ili dugoročni najam vozila).

icon
03

Preuzmite vozilo

Nakon evidencije uplate depozita, vozilo možete preuzeti na našoj lokaciji Sretenjska 4, 11272 Dobanovci, Srbija.