Odmah dostupna vozila

Iznajmljivanje poluprikolica

SDT Renting iznajmljivanje poluprikolica

Rentiranje-najam poluprikolica, sa ceradom i kontejnerskih

Iznajmljivanje poluprikolica

Iznajmljivanje poluprikolica, uključujući poluprikolice sa ceradom i kontejnerske poluprikolice, može biti odlična opcija za povremeni prevoz različitih tereta ili privremeno obavljanje specifičnih logističkih zadataka na primer za sezonske potrebe. Poluprikolice se koriste za prevoz različitih vrsta robe, uključujući pakete, palete, građevinski materijal, nameštaj, vozila i slično. Pošaljite nam upit za iznajmljivanje poluprikolica. Minimalan period najma za poluprikolice je godinu dana.


Za potrebe dugoročnog najma imamo veliki izbor vozila različitih proizvođača sa opcionom i namenskom opremom. Možemo da obezbedimo vozila i po specifičnom zahtevu i da postojeća vozila prilagodimo potrebama Vašeg poslovanja. Za dugoročno iznajmljivanje vozila popunite zahtev za ponudu.

KAKO FUNKCIONIŠEMO

Lako do vozila u tri koraka za 24h

icon
01
img

Izaberite vozilo

SDT Renting ima rešenje za svaki transportni zahtev. Osim standardne ponude vozila, u mogućnosti smo da odgovorimo na specifične zahteve. Za više informacija, kontaktirajte nas.

icon
02
img

Potpišite ugovor

Izaberite odgovarajući model najma komercijalnog vozila i vremenski period trajanja najma (kratkoročni ili dugoročni najam vozila).

icon
03

Preuzmite vozilo

Nakon evidencije uplate depozita, vozilo možete preuzeti na našoj lokaciji Sretenjska 4, 11272 Dobanovci, Srbija.