Odmah dostupna vozila

SDT Renting

SDT Renting FULL SERVICE najam vozila
img
SDT Renting Dobanovci
SDT Renting najam vozila
Viarent logo

SDT Renting

Dobrodošli u SDT Renting

Matična kompanija SDT Group d.o.o. osnovala je 2019. godine SDT Renting d.o.o. sa sedištem u Beogradu.

Kompanija SDT Renting d.o.o. je franšizni partner kompanije VIARENT na teritoriji Srbije. Osnovna delatnost je FULL SERVICE iznajmljivanje komercijalnih vozila.

SDT Renting se ističe svojim pristupom usmerenim ka klijentu, pružajući širok spektar vozila visokog kvaliteta, uključujući teretna vozila, i kombi dostavna vozila.

Adresa

Sretenjska 4, 11272 Dobanovci (Beograd), Srbija

Centrala

+381 11 770 3100

Lokacija

Kako do nas

SDT grupacija

SDT Group je osnovan 2010. godine u Beogradu sa sedištem u Dobanovcima. Registrovane delatnosti kompanije su trgovina motornim vozilima, distribucija rezervnim delovima i održavanje vozila. Svoje decenijsko iskustvo implementira i u zemljama regiona. U Bugarskoj, kao ovlašćeni servisni partner Solaris Bus & Coach, nastupa 2015. godine pod imenom SDT Soutn East Europe (SDT SEE). Svoje poslovanje širi na Rumuniju 2019. godine. SDT grupacija je zadužena za održavanje preko 1000 autobusa širom Evrope i pruža tehničku podršku u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji i Mađarskoj. Kao tržišni lider u održavanju komercijalnih vozila, SDT Group je zastupnik za vodeće svetske brendove Solaris, Kögel, Rolfo, Lohr, Kässbohrer i Fogmaker i pruža sve vrste servisiranja vozila i limarsko-farbarskih radova. Svojim klijentima omogućava kvalitetnu tehničku, logističku i administrativnu podršku. Praćenjem vodećih trendova na tržištu i ulaganjem u najsavremeniju opremu i obuke zaposlenih, SDT Group je spreman da se izbori sa svakim zadatkom.

SDT Renting

U cilju oblikovanja usluge iznajmljivanja vozila, matična kompanija SDT Group 2019. godine osniva SDT Renting sa sedištem u Beogradu, kao franšizu brenda VIARENT. Osnovna delatnost SDT Rentinga je FULL SERVICE iznajmljivanje komercijalnih vozila. U saradnji sa najsavremenijim servisnim centrom SDT Group-a, SDT Renting svojim klijentima obezbeđuje sigurnu, profesionalni i pouzdanu uslugu. Osim kratkoročnog i dugoročnog iznajmljivanja vozila, SDT Renting pruža uslugu iznajmljivanja komercijalnog programa prema specifičnim potrebama klijenta. U SDT Renting centru ćete dobiti profesionalno savetovanje i tehničku podršku pri odabiru vozila za sve Vaše transportne zadatke.

Naša misija je da pružimo najviši kvalitet usluga rentiranja komercijalnih vozila, nudeći korisnicima fleksibilnost, pouzdanost i efikasnost. Posvećeni smo zadovoljstvu naših klijenata i partnerskih organizacija, pružajući im vozila koja tačno odgovaraju njihovim potrebama, uz izuzetnu podršku i profesionalnu uslugu.

Naša vizija je da postanemo lider na tržištu rentiranja komercijalnih vozila, prepoznat po izuzetnom kvalitetu usluga, širokom spektru vozila i tehnološkim inovacijama. Želimo da postanemo prva opcija za korisnike koji traže pouzdanog partnera za svoje transportne potrebe, ističući se kao brend koji kontinuirano postavlja nove standarde u industriji.

Naši ciljevi

  • Pružanje izuzetnog korisničkog iskustva: Stremimo ka tome da svaki korisnik naše usluge doživi visok nivo zadovoljstva i profesionalne usluge, od prvog kontakta do povratka vozila.
  • Diversifikacija flote vozila: Nastojimo da konstantno proširujemo našu flotu vozila kako bismo mogli da zadovoljimo širok spektar potreba naših klijenata, uključujući različite modele, veličine i specijalizovane vrste vozila.
  • Investiranje u tehnološke inovacije: Cilj nam je da koristimo najnovije tehnološke alate i softvere kako bismo olakšali proces rezervacije, upravljanja voznim parkom i pružanja podrške korisnicima.
  • Održavanje visokih standarda kvaliteta: Nastojimo da održimo najviše standarde kvaliteta u svim aspektima našeg poslovanja, uključujući redovno održavanje vozila, čistoću i tehničku ispravnost.
  • Kontinuirani razvoj partnerstava: Radimo na izgradnji dugoročnih partnerskih odnosa s klijentima, dobavljačima i drugim relevantnim partnerima, kako bismo unapredili našu ponudu i pružili dodatnu vrednost našim korisnicima.

Kroz ostvarenje ovih ciljeva, želimo da postanemo prva opcija za sve one koji traže pouzdanog partnera za rentiranje komercijalnih vozila, ističući se kao brend koji je sinonim za kvalitet, pouzdanost i efikasnost u industriji rentiranja vozila.

ZAŠTO IZABRATI SDT RENTING

SDT Renting - Vaš pouzdan partner

Osim kratkoročnog i dugoročnog iznajmljivanja vozila, SDT Renting pruža uslugu iznajmljivanja komercijalnog programa prema specifičnim potrebama klijenta. U SDT Renting centru ćete dobiti profesionalno savetovanje i tehničku podršku pri odabiru vozila za sve Vaše transportne zadatke.

icon

Naša misija

Da ponudimo fleksibilne modele rentiranja koji će precizno odrediti troškove eksploatacije svakog voznog parka i da na ovaj način svojim klijentima da se fokusiraju na svoju primarnu delatnost.

icon

Naša vizija

Da postanemo vodeća kompanija na tržištu za iznajmljivanje komercijalnih vozila po modelima koji odgovaraju svim transportnim zadacima naših klijenata.