Odmah dostupna vozila

Iznajmljivanje komunalnih vozila

SDT Renting najam vozila

Rentiranje-najam komunalnih vozila

Iznajmljivanje komunalnih vozila

Najam komunalnih vozila je usluga posebno interesantna za gradove, opštine, preduzeća za održavanje javne infrastrukture i slične organizacije koje se bave održavanjem gradskih područja i javnih površina. Renta komunalnih vozila pruža fleksibilnost u korišćenju, smanjuje troškove i oslobađa preduzeća od brige oko održavanja vozila. Koriste se za prevoz smeća, odvoz šuta, čišćenje ulica i parkova i druge svrhe.


Za potrebe dugoročnog najma imamo veliki izbor vozila različitih proizvođača sa opcionom i namenskom opremom. Možemo da obezbedimo vozila i po specifičnom zahtevu i da postojeća vozila prilagodimo potrebama Vašeg poslovanja. Za dugoročno iznajmljivanje vozila popunite zahtev za ponudu.

KAKO FUNKCIONIŠEMO

Lako do vozila u tri koraka za 24h

icon
01
img

Izaberite vozilo

SDT Renting ima rešenje za svaki transportni zahtev. Osim standardne ponude vozila, u mogućnosti smo da odgovorimo na specifične zahteve. Za više informacija, kontaktirajte nas.

icon
02
img

Potpišite ugovor

Izaberite odgovarajući model najma komercijalnog vozila i vremenski period trajanja najma (kratkoročni ili dugoročni najam vozila).

icon
03

Preuzmite vozilo

Nakon evidencije uplate depozita, vozilo možete preuzeti na našoj lokaciji Sretenjska 4, 11272 Dobanovci, Srbija.